Dennis van den Brink

Alle goederen direct uit voorraad leverbaar op uw moment!
 

De bestrating zal tijdens de aanleg helemaal aangepast worden op de sfeer die in de tuin en uw huis terug zijn te vinden. De bestrating zal aangepast worden naar uw wens. Van tegels tot klinkers.

Beplantingsplan

Na het ontwerp van de tuin zal het beplatingsplan worden gemaakt. In dit plan bekijken we exact welke, hoeveel planten op welke plaats moeten komen voor de perfecte tuin.

Beregening

In het ontwerp en de aanleg zal rekening gehouden worden met de beregening en mogelijke aanpassingen worden gemaakt in de tuin, om zo de tuin maximaal te onderhouden.

Verlichting

Ook voor de verlichting in de tuin en aan buitenverblijven wordt gezorgd. Het is de afwerking van de tuin die zorgt voor een gezellige en warme sfeer, zodat je ook in de avond kan genieten.

Bestrating

Natuur- en kunstgras

Natuur- en kunstgras maken met het groen de tuin af. Een simpele en snelle oplossing. Het geeft ruimte in de tuin en een fijne speelplek voor kinderen. Direct uit voorraad leverbaar naar uw wens.

Snoeien en maaien

Van de hagen tot het gazon, alles wat er te maaien en te snoeien valt word met zorg gedaan door Van den Brink Hovenier. Zo wordt de tuin goed onderhouden en zorgt het voor een tuin die af is.

Bemesting

Goede bemesting is van belang voor de levensduur van de tuin. Van den Brink Hovenier doet naast het bemesten ook verkoop van potgrond. Direct uit voorraad leverbaar naar uw wens.

Electriciteit

Elektriciteit in de tuin is geen probleem. Dit wordt mee genomen in de aanleg, zo is er een mogelijkheid voor stopcontacten en verlichting in de tuin, maar denk ook aan een fontein.

Veranda

Wilt u een veranda in de tuin, ook dat wordt geregeld. Dit wordt met zorg uitbesteed aan vakkundige bedrijven en dat alles binnen de goede kwaliteit en snelle service.

 

Van den Brink Hovenier

06-11413750