Een goed beeld vormen
Is nog nooit zo makkelijk.

"Het idee moet ik eerst even zien."

U heeft een idee in gedachten, u hebt er misschien zelfs wel over gedroomd. Verschillende opties laat u de revue passeren. Totdat u denkt: "het is tijd voor het echte werk". Dat begint met het verwoorden van uw idee en dan komt het nog op het daadwerkelijke plaatje aan. Klopt dat met wat u in gedachten hebt?

VBE-_DSC8601-projecten-LR-21

Het 3D tuinontwerp geeft inzicht. En wat voor één.

Het tuinontwerp dat we samen besproken hebben, presenteren wij u in een 3D video! U neemt letterlijk een digitale vogelvlucht door uw eigen tuin. Nou ja, uw toekomstige tuin natuurlijk! Elk detail dat we besproken hebben, hebben we visueel in het ontwerp opgenomen, van beplanting tot bestrating en het verlichtingsplan aan toe.

VBE-_dsc7101-project-Zwolle-LR-1

Laat u verrassen!

We overtreffen graag uw verwachtingen. Laat u verrassen met een levensecht 3D ontwerp van uw idee of wens! We presenteren het persoonlijk aan u. Geven we het 3D ontwerp groen licht? Dan is het tijd voor de aanleg van uw droomtuin!

VBE-_dsc7309-project-Mulder-Elspeet-LR-23
Offerte aanvraag

Heeft u vragen over 3D tuinontwerp of ontvangt ugraag een offerte op maat? Dat kan, vul dit formulier in en wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

VBE-_dsc8775-portret-Dennis-HR-2.png