Van digitaal naar werkelijkheid,
gemakkelijk en naar wens

Waarom een 3D Tuinontwerp?

U heeft een idee in gedachten, u hebt er misschien zelfs wel over gedroomd. Verschillende opties laat u de revue passeren. Totdat u denkt; nu gaat het gebeuren ook. 

Door middel van een 3D tuinontwerp krijgt u een compleet digitaal beeld van hoe uw tuin er in de toekomst kan uitzien. De mogelijkheden voor uw tuin zijn eindeloos, en wij denken met u mee. 

Wat is de juiste verhouding voor groen en (eventuele) bestrating in uw tuin? Waar komt het terras en welke planten en bomen komen waar? Wij gaan het hele visuele plaatje bij elkaar laten passen. Dat komt onder andere door onze jaren aan expertise.
 

VDB_3D_tuinontwerp_tuin_huis.png

3D tuindesign voor de unieke ervaring

Een 3D tuinontwerp geeft inzicht. En een duidelijke. Het tuinontwerp dat we samen besproken hebben, presenteren wij u in een 3D video. U neemt een digitale tocht door uw (nieuwe) eigen tuin! De details die we besproken hebben, hebben we visueel in het ontwerp opgenomen, van beplating, bestrating en tot het verlichtingsplan aan toe.

VDB_3D_tuinontwerp_gang.png

De beste tuinaanleg en onderhoud.

We overtreffen graag uw verwachtingen. Laat u verrassen met een levensecht 3D ontwerp van uw idee of wens! We presenteren het persoonlijk aan u. Geven we het 3D ontwerp groen licht? Dan is het tijd voor de aanleg van uw droomtuin!

VDB_3D_tuinontwerp_tuin_by_night.png

Waarom bij van den Brink een 3D tuinontwerp maken?

Bij van den Brink bent u verzekerd van een 3D tuinontwerp geheel naar uw voorkeur. En naar de mogelijkheden uiteraard. Met jaren aan expertise gaan we graag met u de uitdaging aan om uw nieuwe droomtuin te realiseren. 

VDB_3D_tuinontwerp_tuin_huis.png
Offerte aanvraag

Heeft u vragen over een 3D tuinontwerp, onze werkwijze of ontvangt u graag een offerte op maat? Dat kan, vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VBE-_dsc8775-portret-Dennis-HR-2.png