Een frisse blik
voor klant en relatie

Een nieuw bedrijf begonnen, maar is de tuin nog niet aangelegd bij uw pand? Of wilt u de huidige tuin een metamorfose geven? Van den Brink tuinen heeft ook op bedrijfstuinen een frisse kijk! Geef uw klanten een warm welkom met een goed onderhouden bedrijfstuin rondom uw kantoor, bedrijfspand of showroom. Wij helpen u om uw 'groene entree' in elk seizoen een optimaal verzorgde uitstraling te geven. Werkt u graag op contractbasis? Dat is zeker mogelijk, wij stemmen graag uw wensen met u af.

Volledige ontzorging

Van periodiek snoeiwerk, verticuteren en frisse beplanting tot aan schone dakgoten en gladheidsbestrijding. Wij staan elk seizoen met de juiste diensten voor u klaar. Zo genieten u en uw collega's van een mooie tuin en biedt u uw klanten en relaties een groen welkom!

  • Elk seizoen het gemak van professioneel tuinonderhoud.
  • Altijd een verzorgde tuin.
VBE-_DSC8681-projecten-LR-36

Vast aanspreekpunt

Van ontwerp tot uitlevering en onderhoud heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Op deze manier werken wij efficiënt, aanpassingen in het ontwerp kunnen gemakkelijk worden doorgevoerd en bij verdere vragen weet u wie u kan benaderen.

VBE_DSC6814_Molenaar-badkamers_LR_1.jpg

Netjes werken, geen nazorg

Wij werken netjes en gaan zorgvuldig met materialen en planten om. Aan het eind van elke werkdag wordt u tuin opgeruimd. De nazorg voor de aangelegde tuin hoeft u niet zelf op u te nemen, ook dat doen wij graag voor u. Terwijl wij uw tuin onderhouden heeft u er geen omkijken meer naar!

VBE-FDC_8596-projecten-LR-16
Een aantal van onze specialismen,
dit seizoen actueel

Het hoveniersvak kent veel specialismen. Wij beheersen ze nagenoeg allemaal doordat we ons dagelijks in onze passie blijven ontwikkelen. 

Bekijk al onze specialismen
Offerte aanvraag

Heeft u vragen over tuinaanleg en onze werkwijze of ontvangt u graag een offerte op maat? Dat kan, vul dit formulier in en wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

VBE-_dsc8775-portret-Dennis-HR-2.png