Bedrijfstuinen aanleggen
is onze passie.

U bent een nieuw bedrijf begonnen, maar u heeft nog geen bedrijfstuin aangelegd. Of wilt u uw huidige tuin een nieuwe uitstraling geven? Van den Brink Hovenier ontzorgt u volledig van uw bedrijfstuinen! Wij helpen uw groene entree een optimaal verzorgde uitstraling te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag bieden wij u een luisterend oor voor uw wensen.  

Nu contact opnemen?

Bedrijfspand met bedrijfstuin

Een mooie, strakke en onderhouden bedrijfstuin is de eerste positieve indruk die uw klanten en relaties van u krijgen. En voor uw personeel geeft het ook een rustige en verzorgde uitstraling. Een mooi aangelegde bedrijfstuin straalt uw identiteit uit. Tot elk klein stukje.

VBE_DSC6814_Molenaar-badkamers_LR_1.jpg

Volledige ontzorging, van ontwerp naar aanleg

Van ontwerp tot aanlevering en onderhoud heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Op deze manier werken wij efficiënt, aanpassingen in het ontwerp kunnen gemakkelijk worden doorgevoerd en bij verdere vragen weet u wie u kan benaderen.

  • Elk seizoen het gemak van professioneel tuinonderhoud
  • Altijd een goed verzorgde bedrijfstuin
VBE_DSC6832_Molenaar-badkamers_LR_5.jpg
VBE-aanleg-Hogeweg-Elspeet1-LR
Offerte aanvragen voor het aanleggen van een bedrijfstuin?
Offerte aanvragen

Nazorg voor uw bedrijfstuin

Door de keuze van duurzame materialen en planten hoeft u weinig tot geen onderhoud te doen aan uw tuin. Sterker nog, de nazorg voor uw nieuwe of huidige tuin hoeft u niet zelf te doen. Graag nemen wij dit op ons! Vul het offerteformulier hieronder in om u volledig te ontzorgen.

VBE-FDC_8596-projecten-LR-16
Een aantal van onze specialismen,
dit seizoen actueel

Het hoveniersvak kent veel specialismen. Wij beheersen ze nagenoeg allemaal doordat we ons dagelijks in onze passie blijven ontwikkelen. 

Bekijk al onze specialismen
Offerte aanvraag

Heeft u vragen over de aanleg of het onderhoud van bedrijfstuinen, onze werkwijze of ontvangt u graag een offerte op maat? Dat kan, vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VBE-_dsc8775-portret-Dennis-HR-2.png