Geniet elk seizoen zonder zorgen.

Met oog voor groei en bloei.

Ook het onderhoud van de tuin is erg belangrijk en dit wordt ook gedaan door Van den Brink Hovenier zo kunt u zorgeloos genieten van uw tuin die ontworpen aangelegd en ook zal onderhouden worden. Het onderhoud zal met zorg gedaan worden en verlengd de levensduur van uw tuin. Zo kunt u nog langer genieten van uw tuin! Ook hier zal aan alles gedacht worden van de beplanting tot het onkruid en alles wat daaromheen te doen is.

We geven uw tuin de aandacht die het verdient.

Periodiek onderhoud geeft u rust en de tuin regelmaat. Die zorg nemen we bij Van den Brink Hovenier graag op ons.

We weten wat elk seizoen het beste is voor uw tuin. Van bemesten tot aan snoeien, maaien en het winterklaar maken van uw tuin.

VBE-_DSC8710-projecten-HR-42
Werkt u graag op contractbasis? Dat kan!

Heeft u graag zekerheid dat uw tuin elk seizoen in perfecte staat is? We bieden u de mogelijkheid om onderhoud op contractbasis af te spreken. We stemmen samen af welk onderhoud uw tuin periodiek nodig heeft en wat u aan ons wilt uitbesteden.

Zo staat u nooit voor verrassingen en krijgt uw tuin op de juiste momenten de aandacht die het nodig heeft.

VBE-_DSC8667-projecten-HR-33

Precies naar wens van elke klant.

Elke tuin is anders. Logisch ook, want standaard, dat kennen we niet. Uw tuinwensen staan bij ons centraal. Vanaf het eerste contact, de uitwerking van het 3D tuinontwerp tot en met de aanleg en het periodieke onderhoud denken we met u mee. We geven op elk moment advies over stijl, praktische haalbaarheid en het bijhouden van de tuin.

223