Een aantal van onze specialismen,
dit seizoen actueel

Het hoveniersvak kent veel specialismen. Wij beheersen ze nagenoeg allemaal doordat we ons dagelijks in onze passie blijven ontwikkelen. 

Bekijk al onze specialismen
Vakmanschap en liefde
Dat zie je in onze specialisme

Bij Van den Brink hovenier vinden wij liefde voor het vak belangrijk en dat zie je terug in onze specialisme. Door deze specialisme goed te combineren creëren wij een echte Van den Brink tuin.

Beplantingsplan

Uw persoonlijke voorkeur, bloeitijden, zon en schaduw en het onderhoud. We nemen het allemaal mee in het beplantingsplan.

VBE-_dsc1941-Apeldoornseweg-80-Elspeet-Aanleg-1-LR-57

Verlichting

Ook voor de verlichting in de tuin en aan buitenverblijven wordt gezorgd. Het is de afwerking van de tuin die zorgt voor een gezellige en warme sfeer, zodat u ook in de avond kan genieten.

200625_VDBH_LR-21

Gladheidsbestrijding

In de wintermaanden kan het echt winterweer zijn, dan moet je oppassen voor gladheid. Daar ontzorgen wij u in, of het nu gaat om een oprit, oprijlaan of stoep wij het sneeuw en ijsvrij.

VBE-_PHO4056-MAN-bedrijfswagen-LR-10

Bestrating

De bestrating zal tijdens de aanleg helemaal aangepast worden op de sfeer die in de tuin en uw huis terug zijn te vinden. De bestrating zal aangepast worden naar uw wens. Van tegels tot klinkers.

VBE-FDC_6903-200916-aanleg-LR-15

Natuurgras

Natuurgras maakt met het groen de tuin af. Een simpele en snelle oplossing. Het geeft ruimte in de tuin en een fijne speelplek voor kinderen. Direct uit voorraad leverbaar naar uw wens.

VBE-_DSC8725-projecten-LR-52

Snoeien

Van de hagen tot bomen, alles wat er te snoeien valt wordt met zorg gedaan door Van den Brink Hovenier. Zo worden planten, hagen en bomen goed onderhouden en zorgt het voor een tuin die af is.

VBE-_DSC8681-projecten-LR-36

Bemesting

Goede bemesting is van belang voor de levensduur van de tuin. Van den Brink Hovenier heeft naast het bemesten ook een compleet aanbod van potgrond. Direct uit voorraad leverbaar.

VBE-_PHO3966-onderhoudswerk-LR-6

Veranda

Wilt u een veranda in de tuin, ook dat wordt geregeld. Dit wordt met zorg uitbesteed aan vakkundige bedrijven en dat alles binnen de goede kwaliteit en snelle service.

VBE-_dsc7277-project-Mulder-Elspeet-LR-9

Maaien

Een goed gazon moet regelmatig gemaaid worden. Juist in het voorjaar en in de zomermaanden vraagt het de nodige aandacht. En, voldoende water houdt het gras mooi groen.

VBE-_dsc7181-project-Zwolle-LR-33

Bomen

Elke boomsoort kent andere huisregels en wil anders behandeld worden. De één vraagt veel aandacht, de andere minder. Met de juiste zorg blijven de bomen in uw tuin gezond.

VBE-_dsc7159-project-Zwolle-LR-22

Kunstgras

Heeft u een schaduwrijke tuin en wilt u toch van groen genieten? Dan is kunstgras een ideale oplossing. Nagenoeg onderhoudsvrij en ook nog eens heel kindvriendelijk.

VBE-_DSC8632-projecten-LR-25
VBE-_z6f0280-Apeldoornseweg-80-Elspeet-aanleg-2-LR-1
Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen
Contact