Heb jij meer dan
Groene vingers

Aanleg


Passie voor de hele tuin. Dat hebben we wel. Kom je bij werken dan zul je zien dat we voor klanten echt alles regelen. Dat begint natuurlijk bij mooie beplanting en sierstraatwerk. Vervolgens verzorgen we ook de tuinverlichting, een overkapping of een schitterend gazon. Wens een klant een beregeningsinstallatie in de tuin? We regelen het! We zorgen samen dat onze klanten elk seizoen genieten van hun eigen buitenleven.

 

Onderhoud


Een tuin vraagt goede zorg. Dat is voor jou zeker niet nieuw. De tuinen die we voorzien van periodiek onderhoud willen we er elk seizoen spik en span bij laten staan. Daarvoor doen we snoeiwerk, maaien we het gazon en regelen we goede bemesting.

Dit heb je al in de vingers
  • Afgeronde hoveniersopleiding of relevante werkervaring;
  • Woonachtig op de Veluwe, bij voorkeur in (de buurt van) Elspeet;
  • Rijbewijs B of BE;
  • Zelfstandig werken, ook in teamverband;
  • Klant- en resultaatgericht;
  • Werken met machines is je bekend.

Dit bieden wij jou

Allereerst een leuk team waarin jij je zelf ook kunt ontwikkelen. We zijn een jong en energiek bedrijf met veel leuke idee├źn, kansen en mogelijkheden.

De klanten vertrouwen ons de mooiste opdrachten toe. Zowel in aanleg als ook in onderhoud. We gaan er met zorg mee om, daarom werk je met de modernste materialen, gereedschap en machines. Je krijgt (al snel) een eigen bedrijfsauto, dat geeft je direct flexibiliteit.

We zorgen goed voor onze klanten en voor ons team. Natuurlijk ontvang je een goed salaris, fijne arbeidsvoorwaarden en ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Neem contact op
VBE-_dsc1928-Apeldoornseweg-80-Elspeet-Aanleg-1-LR-53