Met zorgvuldigheid
tot tevredenheid

Het aanleggen van de tuin geeft enorm veel voldoening. Het echte werk is begonnen, uw droom wordt werkelijkheid. En dat in uw eigen tuin!

Plan van aanpak

Nadat we samen groen licht hebben gegeven op het 3D tuinontwerp, gaan we aan de slag. We leggen u uit hoe we te werk gaan en we maken een werkplanning die ook binnen uw agenda past. Want het aloude gezegde blijft sterk: "Een goed begin is het halve werk".

200625_VDBH_LR-39

Aanleggen

Daar gaan we, de eerste schep kan de grond in! Uiteraard werken we zo netjes mogelijk en tussentijds houden we u op de hoogte over de voortgang. Daarnaast geven we u praktisch advies vanuit onze praktijkervaring. Voordeel voor u!

VBE-_dsc1772-Apeldoornseweg-80-Elspeet-Aanleg-1-LR-10

Oplevering en nazorg

Het moment is aangebroken om het resultaat van een nieuw aangelegde tuin te bekijken. We spreken samen de details door zodat we niets vergeten. Heeft u dan nog vragen of wilt u elementen nog aanpassen? Dan zorgen we dat het geregeld wordt.

VBE-_dsc7159-project-Zwolle-LR-22
Offerte aanvraag

Heeft u vragen over de aanleg of het onderhoud van bedrijfstuinen, onze werkwijze of ontvangt u graag een offerte op maat? Dat kan, vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VBE-_dsc8775-portret-Dennis-HR-2.png